Kayseri'de 3 Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 3 Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Kayseri\'de 3 Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 2 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca ve 4 bin Esctasy hap ile yakalanan 3 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

19.02.2015 13:43

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 2 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca ve 4 bin Esctasy hap ile yakalanan 3 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Polis ekipleri, kentte faaliyet gösteren uyuşturucu madde tacirlerine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, haklarında 'uyuşturucu madde ticareti' yaptıkları yönünde bilgiler elde edilen M.K., G.B., V.K. ve A.K, M.K.'nin işyerinde yakalandı. İşyerinde, yakalananların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 4 adet 9 milimetre, 4 adet 7.65 milimetre çapında dolu fişek, 1 hassas terazi, M.K.'ya ait araç içerisinde 1 kuru sıkı tabanca, G.B'nin üzerinden 2 Ecstasy tablet ele geçirildi. A.K.'nin konakladığı belirlenen otel odasında yapılan aramada ise toplam 4 bin Ectasy tablet bulundu. M.K., G.B. ve A.K. 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Bu kişiler, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

KAYSERİ'DE ÇALINAN ŞAP MAKİNASI, SİVAS'TA BULUNDU

Bu arada, Y.D. tarafından park halinde bulunan ve piyasa değeri 30 bin TL olan, inşaatlarda kullanılan şap makinesinin çalınması üzerine  Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan araştırmalarda, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin olayı gerçekleştirdikten sonra çaldıkları iş makinesi ile birlikte Sivas'a gittiklerinin anlaşıldı. Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'na bilgi verilerek ortak çalışma yapıldı. Çalıntı iş makinesinin Sivas'ın Şarkışla İlçesi'ne bağlı bir köyde oturan N.T'nin evinin önünde olduğu belirlendi. İş makinesini A.T'nin çalarak akrabası N.T'nin evine götürdüğü anlaşıldı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren A.T. de Kayseri'de kaldığı evde yakalandı. Gözaltına alınan A.T. adliyeye sevk edildi. Sivas'tan getirilen iş makinesi de Y.D.'ye teslim edildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 3 Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement