Kayseri'de CHP İlçe Binasının Kundaklandığı Öne Sürüldü (3) - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de CHP İlçe Binasının Kundaklandığı Öne Sürüldü (3)

Kayseri\'de CHP İlçe Binasının Kundaklandığı Öne Sürüldü (3)

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN, OLAYI KINADIAK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP Hacılar İlçe Başkanlığının kundaklanması olayını kınadığı belirterek, "Karanlık zihniyetler, huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır" dedi.

27.11.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZDEN, OLAYI KINADI

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, CHP Hacılar İlçe Başkanlığının kundaklanması olayını kınadığı belirterek, "Karanlık zihniyetler, huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır" dedi.

Dün gece kişi ya da kişilerce CHP Hacılar İlçe Başkanlığının kundaklanmasından dolayı üzüntü içerisinde olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"CHP Hacılar İlçe Başkanlığının kundaklandığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Öncelikle yapılan bu insanlık dışı hareketi kınıyorum. Çok şükür can kaybımız yok. Kayseri içerisinde birlik, beraberliğimizi bu tür müessif olaylar bozamaz ve bozamayacaktır. Buna kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bu saldırı, tüm siyasi partilere ve milletimize yapılmıştır. Her kim olursa olsun, cezasız kalmayacağını düşünüyorum. CHP İl Başkanlığı nezninde tüm CHP çalışanlarına ve milletimize geçmiş olsun diyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de CHP İlçe Binasının Kundaklandığı Öne Sürüldü (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement