Kayseri'de Cuma Namazı Çıkışı Rusya'yı Protesto Eylemi - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Cuma Namazı Çıkışı Rusya'yı Protesto Eylemi

Kayseri\'de Cuma Namazı Çıkışı Rusya\'yı Protesto Eylemi

Kayseri'de cuma namazı çıkışı bir grup 'Kafkas şehitlerine bin selam' pankartı açarak, Rus bayrağı ve Putin'in fotoğraflarını yere atarak çiğnedi.

24.04.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de cuma namazı çıkışı bir grup 'Kafkas şehitlerine bin selam' pankartı açarak, Rus bayrağı ve Putin'in fotoğraflarını yere atarak çiğnedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Bürüngüz Camii önünde cuma namazı sonrası toplanan ve Kayseri Genç Müslümanlar Derneği üyesi olduklarını söyleyen grup Rusya ve Putin karşıtı eylem yaptı. Ruslar tarafından öldürülen Çeçen liderlerin fotoğraflarını taşıyan ve pankartlar açan grup adına açıklama yapan Ebabekir Karakaş, "Selam olsun Kafkas cihadına. Gerçek alimler yatağında ölmez. Gerçek alimler, son nefesini ya zindanda ya da cihat meydanlarında verir. Ey korkak Ruslar 4 asırdır sizinle savaş halindeyiz, artık bizleri tanıyın. Kafkasya mücahitleri teslim olmaz. Şehitler diyarı Kafkasya'da Şamiller, Dokkolar, Cevherler bitmez. Allah'ın izniyle bizler bir ölür, bin diriliriz" diye konuştu.

Tekbir getiren grubun 'Şehitler diyarı Kafkas dağları', 'Yaşasın küresel cihadımız', 'Ümmet uyuma şehitlere sahip çık' sloganları arasında konuşan Ebabekir Karakaş, " Moskova'da Kremlin Sarayı'na Tevhit bayrağını dikene kadar savaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Eylemci grup, gösterinin ardından dağıldı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Cuma Namazı Çıkışı Rusya'yı Protesto Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement