Kayseri'den Gazze'ye Yürüyen Aile Adana'ya Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'den Gazze'ye Yürüyen Aile Adana'ya Ulaştı

Kayseri\'den Gazze\'ye Yürüyen Aile Adana\'ya Ulaştı

İsrail'in Gazze'ye yapmış olduğu saldırıları kınamak için Kayseri'den Gazze'ye yürüyüş başlatan aile Adana'ya ulaştı.

27.07.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Gazze'ye yapmış olduğu saldırıları kınamak için Kayseri'den Gazze'ye yürüyüş başlatan aile Adana'ya ulaştı.

İHH Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Ali Tokluman (45) eşi Fatma, çocukları Talha (19), Harun (20) ve Zeynep (18) ile kayseri'den yola çıktıktan 5 gün sonra Adana'ya geldi. Tokluman, E-90 otoyolunda Adana'daki çeşitli sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Yürüyerek ABD Adana Konsolosluğu önüne gelen grup adına basın açıklaması yapan Tokluman, kimsenin Gazze konusunda bir şey yapmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bizim bir şey yapmamız gerekiyor. Artık ayağa kalkıp hareket etmemiz gerekiyor. Eğer iş bana düşmüşse, bizim gibi çekirdek aileye düşmüşse, bütün dünyayı yöneten bu ahtapotlar bilsinler ki biz bu işin sonunu getiririz. Kendini insan hissedenler, Müslümanlar, başladıkları işi hiçbir zaman yarım bırakmamıştır. Dünya bilsin ki uçağa binmeyi biliriz, otomobil kullanmayı biliriz, bunların daha güzellerini icat etmeyi de biliriz ama hedefimize adım adım, bıkmadan, yılmadan tabanlarımız patlasa da yürürüz. Yürüyemeyenler hiçbir zaman koşamazlar, hareket edemezler, asalaklaşırlar. Başladık yürümeye ve yürürken ailemiz büyüdü."

Yürüyüşleri sırasında çeşitli il ve ilçelerden kendilerine katılım olduğunu anlatan Tokluman, bu katılımların milyonların işareti olduğunu vurguladı.

Bir oğlunun daha olduğunu ve İstanbul'da bulunduğunu ifade eden Tokluman, onunda ilerleyen günlerde yürüyüşe katılacağını ve yarın sabah Bayram Namazı'nın ardından Hatay'ın Reyhanlı ilçesine yürüyeceklerini belirtti.

Tokluman, burada yetkililerden izin alarak Gazze'ye kadar yürümek istediklerini de sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'den Gazze'ye Yürüyen Aile Adana'ya Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement