Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karaman Bu Hafta Çocuklara Tüm Maçlar Parasız Olsun - Son Dakika
Güncel

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karaman Bu Hafta Çocuklara Tüm Maçlar Parasız Olsun

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karaman Bu Hafta Çocuklara Tüm Maçlar Parasız Olsun

Acıbadem kayseri Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, hastanede düzenlenen etkinlikle bayram neşesini erken yaşattı.

22.04.2014 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem kayseri Hastanesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, hastanede düzenlenen etkinlikle bayram neşesini erken yaşattı. Kayseri Erciyes spor teknik direktörü Hikmet Karaman ile mavi siyahlı oyunculardan Yiğit Gökoğlan ile Üstün Bilgi'nin de katıldığı etkinlikte konuşan Hastane direktörü ve Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz, Çocuklarımızı Kayseri Erciyesspor'un değerli sporcularıyla bir araya getirip, sağlık nesiller için spor yapmanın önemine dikkati çekmek istedik. dedi. Çocukların sorularını yanıltmayan Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Hikmet Karaman'da Hayatımıza neşe katan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramını kutlarız. şeklinde konuştu.

Karaman'a soru yönelten 11 yaşındaki Halil Has, Hikmet hocam biz 23 Nisan çocuk bayramı nedeniyle bu hafta sonunda oynanacak maçlara parasız girmek istiyoruz. Bize bir kıyak yapın dedi. Hikmet Karaman'da, Bu çocuğumuz içinde bulunduğumuz durumu gayet iyi özetledi. Bizde bu E- Bilet uygulaması nedeniyle daha fazla seyirciyi yanımızda bulmak istiyoruz. Örneğin bayram nedeniyle hafta sonunda 6-14 yaş arasındaki çocuklar maçlardan e-bilet olmaksızın ücretsiz yararlanabilir. Türkiye Futbol Federasyonuna bu teklifi çocuklar ve kendim adına iletiyorum. Çocukların istediği kıyağı yerine getirelim dedi.

Teknik direktör Karaman, daha sonra, çocuklara forma dağıtıp, minik topları imzaladı. Hikmet karaman, topların başka takımların renginde olduğunu görünce Kayseri Erciyesspor'un renklerini taşıyan toplar nerede diye sordu. Etkinliğe katılan oyuncular da çocuklara imza verdi. Daha sonra, çocuklar Üstün ve Yiğit'in dönüşümlü olarak kaleye geçerek, miniklerin şutlarını tuttu. Şut atışlarında gol atan oyunculara, Kayseri Erciyesspor forması armağan eden teknik direktör Karaman, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçında Yasin ve Diakhate dışında sakat ve noksan oyuncuları olmadığını, bu iki oyuncunun deplasman maçına yetiştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Hikmet Karaman Ligde kolay maç yok. Kalan karşılaşmalarımızı en az kayıpla geçerek, ligde kalmak, Kayseri halkını sevindirmek istiyoruz. Zira, Kayseri Erciyesspor taraftarı, Trabzonspor maçında alınan yenilgiye rağmen takımını maç bitiminde de destekleyerek, Türkiye'ye örnek olmuştur. Diye sözlerini tamamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Karaman Bu Hafta Çocuklara Tüm Maçlar Parasız Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement