Kayseri Şeker Çalışanlarından Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şeker Çalışanlarından Teşekkür

Kayseri Şeker Çalışanlarından Teşekkür

Türk-İş’e bağlı Gıda ve Şeker-İş sendikası Kayseri Şubesi ve Kayseri Şeker çalışanları tarafından, Kayseri Pancar Kooperartifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Pancar Kooperartifi Yönetim Kurulu üyelerine, Kayseri Şeker yöneticilerine teşekkür edildi.

25.06.2014 14:34

Türk-İş'e bağlı Gıda ve Şeker-İş sendikası Kayseri Şubesi ve Kayseri Şeker çalışanları tarafından, Kayseri Pancar Kooperartifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Pancar Kooperartifi Yönetim Kurulu üyelerine, Kayseri Şeker yöneticilerine teşekkür edildi.

Gıda ve Şeker İş Sendikası Kayseri şube Başkanı İsmail Yücer yaptığı açıklamada; " Türkiye'de ilk 500 Büyük sanayi kuruluşu arasında 101. sıraya yükselen Kayseri şeker Fabrikası çalışanlarına

Yönelik olarak verilen birer maaş tutarındaki teşvik ikramiyesi uygulamasından dolayı değerli yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

Kayseri şeker tarafından bir maaş tutarındaki teşvik ikramiyesinin Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Entegre tesisi çalışanlarını memnun ederken aynı zamanda da sektöre de verdiği hizmet etme desteğinin göstergesi olmuştur. İşçi, İşveren, Çalışan, çiftçi elele elbirliği ile hep beraber oldukça yüzler gülmeye devam edecektir. Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüseyin Akay'ın Pancar sektörü hakkındaki verdiği destekler, yayınlanan yazı ve söylemlerinde gerçek değerini bulmaktadır. Başkanın söylemleri Şeker camiası tarafından da ilgi ile takip edilmektedir" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şeker Çalışanlarından Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement