Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar Açıklaması

Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor’un Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar,” Medicana Sivasspor eşleşmesini iyi buluyorum.

20.02.2015 11:01

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'un Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar," Medicana Sivasspor eşleşmesini iyi buluyorum. Biliyorsunuz daha önce iki şehrin maçlarında daha önce kırgınlıklar olmuş. Umarım iki kupa maçı da dostluk havasında geçer" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Maçları'nda Beşiktaş'ı eleyen Kayserispor, çeyrek final kuralarının çekilmesiyle Medicana Sivasspor ile eşleşti. İki takım arasında geçen daha önceki maçlarda kırgınlıkların olduğunu söyleyen Cüneyt Dumlupınar, bu sebepten dolayı eşleşmeyi olumlu karşıladığını ifade etti. Dumlupınar, "Kupa'da karşımıza kim çıkarsa çıksın tur atlamak istediğimizi ifade ettik daha önce. Sivasspor ile eşleştik. Ben Sivasspor eşleşmesini iyi buluyorum. Biliyorsunuz daha önce iki şehrin maçlarında daha önce kırgınlıklar olmuş. Umarım iki kupa maçı da dostluk havasında geçer. Sonuçta bizim komşu ve kardeş şehrimiz. Maçın çok olumlu geçeceğine inanıyorum. Ama inşallah tur atlayan taraf biz oluruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement