Kaza Yapan İki Araç Apartmana Girdi: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kaza Yapan İki Araç Apartmana Girdi: 2 Yaralı

Kaza Yapan İki Araç Apartmana Girdi: 2 Yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kamyonetin panelvan tipi araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki araç da yol kenarındaki bir evin bahçesine uçtu.

11.10.2014 13:35

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kamyonetin panelvan tipi araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki araç da yol kenarındaki bir evin bahçesine uçtu. Kazada her iki araç sürücüsü de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çayırköy mevkiinden İzmit istikametine gitmekte olan Şahin K. (61) idaresindeki 41 HY 705 plakalı kamyonet, Solaklar Sapağı mevkinde kavşağa süratli girince Yeşilova'dan İzmit Kandıra yoluna çıkmak isteyen Yusuf K. (65) idaresindeki 17 SA 862 plakalı panelvan tipi araca çarptı. Kazada çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yol kenarındaki apartmanın bahçesine uçtu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza nedeniyle apartmanda ikamet eden vatandaşlar da büyük panik yaşadı. Kazada başından aldığı darbeyle ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Şahin K., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumu iyi olan Yusuf K. ise ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araçlar çekicilerle olay yerinden alınarak otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Yapan İki Araç Apartmana Girdi: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement