Kaza Yaptı, Sosyal Medya Hesabından Yaşadıklarını Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Kaza Yaptı, Sosyal Medya Hesabından Yaşadıklarını Paylaştı

Kaza Yaptı, Sosyal Medya Hesabından Yaşadıklarını Paylaştı

Konya'da yön levhasına çarpan kamyonette sıkışarak ağır yaralanan sürücü Hüseyin Ciddi, kaza sonrası yaşadıklarını sosyal medya hesabında anlattı.

14.02.2016 09:48  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yön levhasına çarpan kamyonette sıkışarak ağır yaralanan sürücü Hüseyin Ciddi, internetteki sosyal medya sayfasında kazayı anlattı.

YÖN LEVHASINA ÇARPTI

Kaza, geçen cuma günü saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Yeni İstanbul yolu üzeri Sanayi Tramvay durağı yanında meydana geldi. 39 yaşındaki Hüseyin Ciddi, yönetimindeki 59 FD 031 plakalı kamyonetin direksiyon kontrolünü yitirince yön levhası direğine çarptı.

GÜÇLÜKLE ARAÇTAN ÇIKARILDI

Hasar gören aracın direksiyonunda sıkışarak yaralanan sürücü Hüseyin Ciddi, polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle çıkartılarak ambulansla hastaneye sevk edildi.

1.40 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

1.40 promil alkollü olduğu tespit edilen ve Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hüseyin Ciddi, hayati tehlikeyi atlattı.

"NE KAZAYDI BE"

Kazadan sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından fotoğraflarını paylaşan Ciddi, "Son halim. Ne kazaydı be. Ne güzel hiç birşey hatırlamamak. Kaza yapmışım, haberlere çıkmışım ama benim haberim yok" yazması dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Yaptı, Sosyal Medya Hesabından Yaşadıklarını Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ege: Akp secmeni! 2 4 Yanıtla
  • islama gonul veren: islam uzerinden oyunlar oynaniyor kardesler dikkatli ve akilli olalim 2 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÜZERİNDE OYNANAN BU KANLI OYUN KANLI SENARYO İLAVETEN SURİYE BATAKLIĞINA ÇEKİLMEMİZİN YEGANE SEBEBİ OLAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE BERABERİNDE GELECEK OLAN SAHTE MEHDİ VE SAHTE HİLAFET DÜZENİ İLE HÜKMEDEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA SÜRÜKLEMEK SURETİYLE BATAKLIĞIN GİRDABINDA BOĞDUKTAN SONRA LAİK CUMHURİYET DÜZENİ İLE BİRLİKTE DEMOKRATİK DÜZENİ YERLE BİR EDEREK HİLAFET DÜZENİ İLE MOLLA DÜZENİNİ HAYATA GEÇİRMEK ADINA VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR SİYONİSTLER... 0 1 Yanıtla
  • ben anlamam sosyal mosyal medyadan: Artık bir restoranta girip,birşeyler yemeye,bir dükkana girip alışveriş yapmaya,bir mağazaya girip,bir giyim çorap almaya,bir yerden bir yere gitmek için herhangi bir taşıma aracına binmeye,kafa dinlemek için bir çay bahçesinde oturmaya,bir yere misafirliğe gitmeye korkuyorum.ÇÜNKÜ her yere TelevizyonRadyoTeyip kurmuşlar,hertaraf çangur çungur müzikler,klipler,reklamlar.Bunlara birde trafik+diğer gürültüler eklenirse,cinnet geçirmeler,cinayetler,intiharlar bitmez.Beyin düşünebilmek sakinlik iste 1 0 Yanıtla
  • Gubre: Kazdan sonra bole oldu agbisi.salak..... 0 0 Yanıtla

Advertisement