Kazan'da Dünya Hemşireler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kazan'da Dünya Hemşireler Günü Kutlandı

Ankara’nın Kazan ilçesinde Dünya Hemşireler Günü düzenlenen programla kutlandı.

13.05.2015 11:25

Ankara'nın Kazan ilçesinde Dünya Hemşireler Günü düzenlenen programla kutlandı.

Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan kutlamaya Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, eşi Meral Ertürk, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek, İlçe Sağlık Müdürü İbrahim Ünlü ve eşi Neslihan Ünlü, Hamdi Eriş Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Yıldız ve sağlık çalışanları katıldı. Tüm hemşirelerin gününü kutlayan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Dünyanın en meşakkatli ve en stresli işlerinden bir olan hemşireliktir. Hemşirelerin o özverili çalışmaları her türlü takdiri hak ediyor. İki gün önce hastanede yatan hastaları ziyaretim sırasında karşılaştığım tablo bizleri gururlandırdı. Hastalar, sizlerin ilgisinden kendi hastalıklarını unutmuş, ağrılarından bahsetmiyorlar. Sizlerin ilgisini bizlere anlatıp memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Sizleri ve hastane yönetimini defalarca tebrik ediyorum. Bu özverili ve fedakarlıklarınızla her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz" dedi.

Hamdi Eriş Devlet Hastane Başhekimi Uğur Yıldız ise, "Bu özel günü unutmayarak bizlere sürpriz yapan Belediye Başkanı ve değerli eşlerine şahsım ve tüm hemşire arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Çok güzel bir program odu. Stresli bir meslek olan hemşirelik dilerim bu programla bir nebze olsun o stresinizi hafifletmiştir" dedi.

Hemşireler Günü'nün 51'inci yılı anısına hemşireler günü pastası kesildi. Kazan Belediyesi Seymen Alayı'nın gösteri yaptığı gecede halk müziği sanatçısı Ali Seven sahne aldı. Ertürk de oyunlara eşlik ederken, sağlık çalışanları programda eşleri ve çocuklarıyla keyifli saatler yaşadı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazan'da Dünya Hemşireler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement