Kazdağlarında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Kazdağlarında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Kazdağlarında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Balıkesir’in Havran Kaymakamlığı, Havran Belediye Başkanlığı ve Havran Ziraat Odasının destek verdiği Havran Tema Gönüllü temsilciliği tarafından organize edilen sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleşti.

10.08.2015 16:27

Balıkesir'in Havran Kaymakamlığı, Havran Belediye Başkanlığı ve Havran Ziraat Odasının destek verdiği Havran Tema Gönüllü temsilciliği tarafından organize edilen sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleşti.

Kazdağları ve Sarıkız alanını kapsayan yaklaşık 10 km yürüyüşte belli noktalarda katılımcılar toplu hale piknik yaptı. Kazdağlarının mistik havasına hayran kalan katılımcılara Klavuz İsmail İrgörücü eşlik ederken bitki örtüleri hakkında bilgiler verdi. Yürüyüşe Havran Kaymakamı Yasin Öztürk ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ilçede meydana gelen 11 kişinin öldüğü trafik kazası nedeniyle katılamadılar. Yürüyüşe Havran Müftüsü Ahmet Alınmaz, Havran Ziraat Odası Başkanı Adem Yakut, Havran Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ethem Köfüncü, Havran Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim Kızıltepe, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethi Bilge, Kaymakamlık Belediye ve Ziraat Odası yetkilileri ve personeli katıldı. Havran Tema Gönüllüsü Serkan Ergün yürüyüşün çok faydalı olduğunu belirterek sağlık yaşam için bu tarz etkinlikleri bundan sonrada düzenleyeceklerini belitti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazdağlarında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement