Keçiören'de Dört Mahalleyi Kavuşturan İftar - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de Dört Mahalleyi Kavuşturan İftar

Ramazan ayı boyunca mahalle iftarlarını sürdüren Keçiören Belediyesi, bu kez dört mahalleyi iftar sofrasında buluşturdu.

17.06.2016 12:52

Ramazan ayı boyunca mahalle iftarlarını sürdüren Keçiören Belediyesi, bu kez dört mahalleyi iftar sofrasında buluşturdu.

Çiçekli, Karargahtepe, Kalaba ve Ondokuz Mayıs mahallelerini bir araya getiren iftar programına Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert, mahalle muhtarları ile Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan programda konuşan Mustafa Ak, mahalle sakinleriyle birlikte aynı sofra etrafında Ramazan-ı Şerif'in bereketini yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Cenab-ı Allah bugünlere tekrar erişmemizi nasip eder inşallah. Ramazan ayı rahmetiyle, bereketiyle, mağfiretiyle geliyor. Ramazan Keçiören'de bir başka güzel oluyor" dedi.

Sınırları aşan kardeşlikte 'Dünyanın Evi Keçiören' diyerek 19 kardeş Müslüman ülkeyi misafir ettiklerini hatırlatan Başkan Ak, "Birlikte iftar yapıyoruz, kültür gecesi düzenliyoruz, bazen de sahurda buluşuyoruz. Böylece kardeş ülkelere Keçiören'i ve Ankara'yı tanıtırken, biz de onların kültürlerini tanıyoruz. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından hep birlikte dua edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de Dört Mahalleyi Kavuşturan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement