Kent Konseyi Çocuklarından Bayram Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi Çocuklarından Bayram Yürüyüşü

Bursa'da düzenlenen '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' yürüyüşüne Bursa Kent Konseyi (BKK) Çocuk Meclisi üyeleride katıldı.

23.04.2014 16:21

Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Kent Meydan'ında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları öncesinde Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen yürüyüşe, Bursa Kent Konseyi (BKK) Çocuk Meclisi yoğun katılım sağladı. Yürüyüşe, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık ile BKK Çocuk Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Zafer Meydanına kadar süren kutlamalarda, BKK Çocuk Meclisi üyeleri ellerindeki Türk bayraklarıyla coşkuya ortak oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili açıklama yapan BKK Başkanı Semih Pala, çocukların geleceğimiz ve yarınlarımız olduklarını ifade etti. Çocuklara çok daha iyi bir gelecek hazırlamak, daha yaşanabilir bir Türkiye ve Bursa teslim etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Pala, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan´ı tüm dünya çocuklarına hediye etmiştir. 23 Nisan aynı zamanda "Ulusal Egemenlik" ve "Milli Hakimiyet" bayramıdır. Bursa Kent Konseyi olarak, her zaman demokrasiden, insan haklarından, özgürlüklerinden yana olduk. "Toplumsal Denge Çizgisi" anlayışıyla çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi Çocuklarından Bayram Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement