Kepçe, Oturma Odasının Duvarını Yıkıp İçeri Girdi - Son Dakika
Güncel

Kepçe, Oturma Odasının Duvarını Yıkıp İçeri Girdi

Kepçe, Oturma Odasının Duvarını Yıkıp İçeri Girdi

Şişli'de, temel kazma çalışması yapan iş makinası, yan binadaki bir dairenin oturma odasının duvarını yıkıp içeriye girdi.

21.01.2015 18:35  Güncelleme: 20:21

Şişli'de, temel kazma çalışması yapan iş makinası, yan binadaki bir dairenin oturma odasının duvarını yıkıp içeriye girdi. O sırada evde kimsenin olmaması sayesinde muhtemel bir can kaybı yaşanmadı.

EVDE KİMSENİN OLMAMASI CAN KAYBINI ÖNLEDİ

Olay, saat 16.30 sıralarında Paşa Mahallesi, Aralık Sokak 7 numarada meydana geldi. Sokak üzerinde temel kazısı çalışması yapan inşaat kepçesinin operatörü, yan binada bulunan Ayşe Yılmaz'a ait bodrum kattaki evin duvarını yıktı. Olay meydana geldiği sırada evde kimsenin olmaması muhtemel can kaybını önledi.

EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kepçenin duvarı yıkması nedeniyle, oturma odasındaki eşyalar kullanılamaz hale geldi. Daha sonra inşaat işçileri tarafından evin oturma odasındaki eşyalar dışarıya çıkarıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı.

"DİKKATSİZ ÇALIŞIYORLAR"

Mahalle sakinlerinden Bilgin Önal, "Ben balkondan bakıyordum. Kepçe zaten 2-3 gündür harıl harıl çalışıyordu. Ben böyle bir olayı bekliyordum. Nihayetinde de oldu. Çünkü dikkatsiz çalışıyorlar. Gözetim olduğunu sanmıyorum. Kepçeyle eşerlerken kadının evi yıkıldı" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kepçe, Oturma Odasının Duvarını Yıkıp İçeri Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement