Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Sütçüler Mahallesi'nde - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Sütçüler Mahallesi'nde

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Sütçüler Mahallesi\'nde

Başkan Tütüncü, "Yeni dönemde vizyon projelerle mahalleyi güzelleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

05.02.2014 15:10  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni dönemde vizyon projelerle Sütçüler Mahallesi'ni güzelleştirmeye devam edeceklerini bildirdi.

Başkan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı üyeleriyle Sütçüler Caddesi'nin her iki tarafındaki işyerlerini gezdi. Tütüncü, gezi boyunca sohbet ettiği esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Tütüncü, Sütçüler Mahallesi'nde 10 kilometre yeni yol açtıklarını, 23 kilometre asfalt, 3 bin 748 metrekare parke kaldırım, 1 kilometre yağmur suyu drenaj kanalı ve bir park çalışması yaptıklarını bildirdi.

Hizmetleriyle mahallenin çehresinin değiştiğini belirten Tütüncü, yeni dönemde vizyon projelerle mahalleyi güzelleştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Bölgede yaptıkları en önemli çalışmanın, emsal artışı olduğuna işaret eden Tütüncü, şunları söyledi:

"Yaptığımız imar düzenlemesiyle bölgede inşaat metrekarelerini yüzde 42 artırdık. Daha önce 8 dairenin sığdığı parselde şimdi 14 daire yapılabiliyor. Emsal artışı ile bölgedeki mülkiyet problemlerinin çözümüne yönelik de ciddi adımlar attık. Yüzlerce vatandaşımıza yıllardır bekledikleri tapularını verdik. Emsal artışı, tapu tahsisi ve yeni yol çalışmaları sonrası, bölgede gecekonduların yerine imara uygun modern konutlar inşa edilmeye başlandı. Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımıyla da Sütçüler bölgesi önemli bir cazibe merkezi olacak."

Başkan Hakan Tütüncü, ziyaret sırasında bölgedeki süt ürünleri imalatı ve süt ürünlerine yönelik makine üretimi yapan bir tesiste de incelemelerde bulundu.

Mahalle Muhtarı Arif Çetin ve Sütçüler Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini de ziyaret eden Tütüncü, Sütçüler Kubbeli Camii'nin bahçesinde devam eden mermer döşeme çalışmasını inceledi.

Esnaf ziyaretine, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Mehmet Yarbaş, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş da eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Sütçüler Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement