Kepez'de Gsf Öğretim Görevlilerinden Sergi - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Gsf Öğretim Görevlilerinden Sergi

Kepez\'de Gsf Öğretim Görevlilerinden Sergi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim görevlilerinin karma sergisi, Kepez Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde açıldı.

04.04.2016 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğretim görevlilerinin karma sergisi, Kepez Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde açıldı.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlisi Yar. Doç. Dr. Mehmet Sağ küratörlüğünde hazırlanan 'Bahara Merhaba' adlı karma sergide, fakültenin 32 öğretim üyesinin eserleri bir araya getirildi. Serginin açılış kurdelesini Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte kesen GSF Dekanı Prof. Saadettin Sarı, ev sahipliğinden dolayı Tütüncü'ye teşekkür etti. Kepez Belediyesi'nin sanat adına yaptığı çalışmalarla Antalya'ya damga vurduğunu belirten Prof. Sarı, bu hassasiyetten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

ESTETİK İHTİYACIMIZI KARŞILAYACAK

Kapanışı 17 Nisan'da olacak olan serginin açılışını yapan Tütüncü, "Bu sergi de bir araya getirilmiş sanat ürünlerinin sanata duyarlılıklarını daha da arttıracağına ve estetik ihtiyacı karşılayacağına şüphe etmiyorum. Böylesi güzel bir serginin burada açılmasından dolayı memnunum. Şu anda içinde bulunduğumuz mekan, her ay en az 2 sergi olmak üzere ortalama 100 kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Gsf Öğretim Görevlilerinden Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement