Kepez'e Yane Spor Salonları - Son Dakika
Yerel

Kepez'e Yane Spor Salonları

Kepez\'e Yane Spor Salonları

Kepez Belediyesi, ilçenin 2 tarafına Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle yeni spor salonları kazandırıyor.

20.08.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, ilçenin 2 tarafına Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle yeni spor salonları kazandırıyor.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle 2 spor salonu yapımında son aşamaya gelindiğini söyledi. Profesyonel sporcu yetiştirmeye yönelik hazırlanan spor solun projelerinden ilki, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapılacak. Basketbol, voleybol, hentbol ile tekvando, judo, güreş, karate gibi yapılan takım ve bireysel sporların yapılabileceği salonun maliyeti yaklaşık 5 milyon lira olacak.

Yeni spor salonu için hukuki alt yapıyı tamamladıklarını belirten Başkan Tütüncü, "Arazi bizim, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile proje işbirliği içinde spor salonu kazandıracağız. Önümüzdeki 2- 3 hafta içinde inşaata başlanacak" dedi.

SPORUN MERKEZİ OLACAĞIZ

Sıradan antrenman ya da müsabakaların yapıldığı değil, özellikle sporcu fabrikası olabilecek nitelikte bir salon yapılacağını kaydeden Tütüncü, önümüzdeki günlerde temeli atılırken Antalyalılara ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapacaklarını söyledi. Kepez'in sporun öncüsü bir ilçe olduğunu belirten Tütüncü, "Sporda başarılı olmamız için olmazsa olmaz olan, bu spor salonları. Belediyemiz bu tip yatırımlarıyla Kepez'in sporun merkezi olması için elimizden gelen gayreti yerine getiriyoruz."

GENÇLER KÖTÜ ALIŞKANLIK EDİNMEYECEK

İlçenin batı kısmında yer alan Yenidoğan, Kültür, Ahatlı, Ünsal mahallelerine hizmet verecek bir salon daha yapılması için mekansal planlamalara başladıklarını duyuran Tütüncü, "Turgut Özal Spor Salonu, Adnan Menderes Yüzme Havuzu, semt spor sahaları ve semt spor kompleksleriyle, Kepezli çocukların, gençlerin spor yapma imkanını arttırdık. Biz zaten sosyal belediyecilik anlayışı içindeki en önemli çalışmamız, gençlerimizi sokağın kötü etkilerinden kurtarmak. Bizi bu hedeflerimize ulaştıracak müstesna projelerden birisini gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'e Yane Spor Salonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement