Keskin; "Ak Parti, Türkiye'yi Hükümetsiz Bırakmayacak" - Son Dakika
Yerel

Keskin; "Ak Parti, Türkiye'yi Hükümetsiz Bırakmayacak"

Keskin; "Ak Parti, Türkiye\'yi Hükümetsiz Bırakmayacak"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin Akçakoca’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

16.06.2015 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin Akçakoca'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Keskin, önceliklerinin ülkeyi hükümetsiz bırakmamak olduğunu kaydetti.

7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyon ile hükümetin kurulması çalışmalarının başlamasına kısa bir süre kala AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca'da açıklamalarda bulundu. Düzce'de Genel seçimler öncesinde birlik beraberlik içinde 50 günlük bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Keskin, " Bu süreci öngörerek çalışmalarımızı ciddi bir şekilde sürdürdük. Teşkilatlarımızla birlikte omurgalı bir şekilde seçime gittik ve yine 3 milletvekilini partimizden meclise gönderdik. Tüm Düzcelilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Düzce'de yüzde 60.35 oranıyla birinci parti olduklarını ancak genele bakıldığında tek başına iktidar olamamaktan dolayı üzüntü duyduklarını belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, milletin iradesine saygılı olduklarını vurguladı. Tek partili iktidarlarda hizmetin millete daha fazla nüfuz ettiğini ve daha çabuk ulaştığını kaydeden İl Başkanı Keskin, " Milletimiz bize koalisyon ile hükümeti kurma görevini verdi. Başbakanımız Genel Merkezde üst kurulla birlikte koalisyon için çalışmalarını yürütüyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın AK Parti, ülkemizi hükümetsiz bırakmayacaktır. İnşallah Türkiye, hükümetsiz kalmayacaktır" şeklinde konuştu.

Diğer partilerin de hassasiyetle davranarak Türkiye'nin uluslararası alanda itibarının zedelenmemesi için çalışma yapmaları gerektiğini kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " Önceliğimiz bir an önce koalisyonu oluşturmak, eğer diğer partiler aynı hassasiyeti göstermezse erken seçime yol açılır" diyerek sözlerini tamamladı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keskin; 'Ak Parti, Türkiye'yi Hükümetsiz Bırakmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement