Kıbrıs'ta Tatilin Adresi Dome Hotel - Son Dakika
Basın Bültenleri

Kıbrıs'ta Tatilin Adresi Dome Hotel

Kıbrıs\'ta Tatilin Adresi Dome Hotel

Yılın dört mevsiminde de ziyaret edebileceğiniz Kıbrıs lüx otelleri ve tatil köyleri ile cazibesini korumakta.

22.09.2014 18:31

Yılın dört mevsiminde de ziyaret edebileceğiniz Kıbrıs lüx otelleri ve tatil köyleri ile cazibesini korumakta. Turizm acentalarının uçaklı paket Kıbrıs turları ile Kıbrıs'ı keşfetmek artık zor değil. Kıbrıs'ı ve özellikle Girne'yi tercih etmek isterseniz Dome Hotel size bütün güzellikleri ile hoş bir tatil yaşatabilir.

En güzide Kıbrıs otellerinden biri olan Dome Otel havalimanına sadece 35 km uzaklıkta olup Girne şehir merkezinde yer almakta. Burada otelin güzelim plajından faydalanabileceğiniz gibi şehrin tarihi yerlerini de ziyaret edebilirsiniz. Bu yerlerden biri olan Girne Kalesi'ni gerçekten görmenizi önermekteyiz. Limana gitmek isterseniz antik ve patika yollardan geçerek keyifli bir yürüyüş gerçekleştirebilirsiniz.

Yarım pansiyon konaklama sistemi ile hizmet veren Dome Otel sabah, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe olarak vermektedir. Açık büfe olarak verilen yemeklerin yanısıra Kıbrıs ve uluslararası mutfaklardan da çok özel lezzetleri bulabileceğiniz bir tesis olan Dome Otel geçmişinden getirdiği tecrübe ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatma geleneğini sürdürmekte.

Ülkemize yakınlığı ve cazibesi ile Kıbrıs gerçekten ziyaret edilmesi gereken tatil yerlerinden biri. Siz de bu tatil yerlerini görmek için Anı Tur'a gelerek sizin için sunulan alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Kıbrıs'ta Tatilin Adresi Dome Hotel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement