Kickbox Şampiyonu'ndan Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kickbox Şampiyonu'ndan Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Kickbox'ta 56 kiloda Balkan Şampiyonu olan Hazar Vural, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti

16.07.2014 09:17

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Wushu Balkan Şampiyonası Kickbox Şampiyonu Hazar Vural ve antrenörü Hasan Yıldız'ı makamında ağırladı. Ziyarette Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da hazır bulundu.

BAŞARI İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK GEREK

Amatör spora büyük destek verdiklerini hatırlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, elde edilen başarıların kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Başarının ancak emek vererek ve çok çalışarak geleceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "İnanıyorum ki Hazar da çok çalıştı ve hak ettiği şampiyonluğu elde etti" dedi.

ÇITAMIZ YÜKSELİYOR

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Hazar ve antrenörü Yıldız'a teşekkür ederek, Dilovası'nda sporcuların son zamanlarda gösterdiği başarıyı tebrik etti. Başkan Toltar, "Dilovası'nda spor, başarılı gençlerimiz sayesinde çıtasını yükselterek ilerlemeye devam ediyor. Onların yanında olmak beni onurlandırıyor, sporcularımızın her zaman yanındayız" şeklinde konuştu.

GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRMELİYİZ

Milli antrenör ve Dilovası Belediye Spor Kulübü Kıck Boks-Wushu Okulu Antrenörü Hasan Yıldız ise "Gençlerinin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını istiyorsak onları spora yönlendirmeliyiz" dedi.

BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Wushu Federasyonu tarafından 12-15 Haziran'da Sakarya'da organize edilen ve 12 ülkeden 400 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası'nda, Dilovası Belediye Spor Kickbox ve Kungfu-Wushu Okulu öğrencilerinden Hazar Vural, 56 kiloda Balkan Şampiyonu olarak altın madalya almıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kickbox Şampiyonu'ndan Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement