Kığılı'dan Mersin İdmanyurdu'na Sponsorluk Teklifi - Son Dakika
Yerel

Kığılı'dan Mersin İdmanyurdu'na Sponsorluk Teklifi

Mersin İdmanyurdu'nun Spor Toto Süper Lig'e çıkmasının ardından sponsorluk teklifleri gelmeye başladı.

16.05.2011 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu'nun Spor Toto Süper Lig'e çıkmasının ardından sponsorluk teklifleri gelmeye başladı.

Kığılı Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Asbaşkanı Abdullah Kığılı, bir etkinliğe katılmak üzere geldiği Mersin'de, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin'in uzun bir aradan sonra Süper Lig'e çıkmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Mersin'in Süper Lig'e layık bir geçmişe ve kent profiline sahip olduğunu vurgulayan Kığılı, "Kığılı olarak gerek takım elbiseler gerekse diğer konularda sponsorluk üstlenmek üzere teklifte bulunduk. Bunu Devlet Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili adayı Zafer Çağlayan ile de görüştük. Bundan sonraki süreçte Mersin'e başarılar dilerim ve ligde kalıcı olmasını isterim" diye konuştu.

Abdullah Kığılı, 1981-82 sezonunda Birinci Lig'e çıkmayı başaran Mersin İdmanyurdu'nun, aynı sezon Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadığı final maçının ardından Fenerbahçe'nin aldığı Türkiye Kupası'nı bir daha müzesine götürme şansına sahip olamadığının hatırlatılması üzerine, "Mersin bizim uğurlu şehrimiz" diye yanıt verdi.

-TÜM TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK-

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise Mersin İdmanyurdu'nun çok köklü bir geçmişe sahip olmasının yanı sıra, uzun bir aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıkmasının tüm Türkiye'de taktirle karşılandığını söyledi.

Süper Lig'e çıkmanın garantilendiği andan itibaren çok sayıda firmanın kendilerini arayarak sponsorluk için görüştüğünü ifade eden Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Bugün Mersin İdmanyurdu'na sponsor olmak herkese nasip olmaz. Ama bunun için bizim kapımızı kim çalarsa, Allah ondan razı olsun. Bugüne kadar binlerce firma aradı. Bu yüzden de çok gururlandık. Tüm teklifleri değerlendireceğiz ve kim bize daha fazla katkı sağlayabilecekse seçimimizi ondan yana kullanacağız. "

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kığılı'dan Mersin İdmanyurdu'na Sponsorluk Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement