Kılıç - Tokyo Olimpiyatları ve Doping Kullanımı - Son Dakika
Güncel

Kılıç - Tokyo Olimpiyatları ve Doping Kullanımı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye'nin geleceğini, milleti ve devletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmak için çaba sarf eden ve bu noktada ülkemizi terörize eden, terör örgütü ve örgütleriyle ciddi bir mücadele içindeyiz.

28.09.2016 15:13

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, " Türkiye'nin geleceğini, milleti ve devletiyle bölünmez bütünlüğünü bozmak için çaba sarf eden ve bu noktada ülkemizi terörize eden, terör örgütü ve örgütleriyle ciddi bir mücadele içindeyiz." dedi.

AA Editör Masası'nın konuğu olan Kılıç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Hükümetin terörle mücadele konusundaki kararlılığının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve geldiği günden bu yana yaptığı açıklamalardan belli olduğunu belirten Kılıç, "Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konudaki tavrı nettir. Milletimizin de tavrı nettir. Özellikle milletimizin tavrı diyorum, çünkü görüyoruz ki terör örgütü, özellikle kendisinin merkezi olduğunu iddia ettiği bölgede, bölge halkı tarafından hiçbir şekilde karşılık bulamıyor." diye konuştu.

Halkın, şiddetten, kandan bıktığını, bunları yaşamak istemediğini dile getiren Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

"İnsanların, aileleri ile huzurlu bir şekilde gelecek planları yaparak yaşamak istediklerini biliyoruz. Son yapılan saldırıda hepimizin içini yaralayan, yüreğini dağlayan şehit haberlerini yine aldık. Dün Samsun'da şehit olan kardeşimizin defnini gerçekleştirdik. Vatandaş, ciddi anlamda üzüntü içerisinde olduğunu açık açık söylüyor. 'Ödün vermeyin, şehitlerimizin kanını da yerde bırakmayın.' diyorlar. Devletimiz ve milletimiz, geçmişinden, medeniyetinden gelen bu bilinçle, ülkesinin geleceği için fedakarlıklarla ilgili hiçbir zaman geri dönmemiştir."

Kılıç - Tokyo Olimpiyatları ve Doping Kullanımı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıç - Tokyo Olimpiyatları ve Doping Kullanımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement