Kılıçdaroğlu Ailesinden Yeni Akit Gazetesi'ne 100 Bin Liralık Dava - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Ailesinden Yeni Akit Gazetesi'ne 100 Bin Liralık Dava

Kılıçdaroğlu Ailesinden Yeni Akit Gazetesi\'ne 100 Bin Liralık Dava

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu Yeni Akit Gazetesi aleyhine 100 bin TL'lik tazminat davası açtı.

20.12.2012 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu Yeni Akit Gazetesi aleyhine 100 bin TL'lik tazminat davası açtı.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Avukat Celal Çelik tarafından Kılıçdaroğlu ailesi adına Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sunulan dava dilekçesinde, "Davalı Yeni Akit Gazetesi'nin 19 ve 20 Aralık 2012 tarihli nüshalarında yayımlanan yalan ve iftira nitelikli haberlerden ötürü her bir davacı vekil eden lehine 50 bin TL olmak üzere toplam 100 bin TL manevi tazminata hükmedilmesi ve davalıların mal varlıklarının kaçırılmasına engel olmak bakımından tedbiren dondurma kararı verilmesi" istendi.

Bahse konu haberde yolsuzluk ve sahtecilik suçlamalarıyla hakkında soruşturma açıldığı belirtilen CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin Selvi Kılıçdaroğlu'na 53 bin liralık gerdanlık seti hediye ettiği iddialarına yer verilmişti. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Ailesinden Yeni Akit Gazetesi'ne 100 Bin Liralık Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement