Kılıçdaroğlu: Her Yurttaşın 'Annesini de Alı' Ziyaret Edebileceği Bir Cumhurbaşkanı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Her Yurttaşın 'Annesini de Alı' Ziyaret Edebileceği Bir Cumhurbaşkanı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı temasları çerçevesinde Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı İsmail Tutoğlu'nu ziyaret etti.

30.05.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı temasları çerçevesinde Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı İsmail Tutoğlu'nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Tutoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle yaklaşık bir saat basına kapalı olarak görüştü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Tutoğlu gazetecilere açıklamada bulundu.

Tutoğlu, Kılıçdaroğlu'na ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, "Konfederasyonumuzun cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili görüşlerini aldılar. Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde bizler emekten yana bir cumhurbaşkanı talep ettiğimizi, Atatürk ilkelerine, cumhuriyetin temel değerlerine saygı duyan bir cumhurbaşkanı istediğimizi, özelleştirmelere karşı bir cumhurbaşkanı istediğimizi, daha kısa bir deyimle "anamızı da alıp gidebileceğimiz' bir cumhurbaşkanı olmasını talep ettik. Toplumu ötekileştiren bir cumhurbaşkanı istemediğimizi, cumhuriyetin temel değerleriyle, toplumun tüm kesimleriyle kavgalı olan bir cumhurbaşkanı istemediğimizi belirttik" dedi.

-"ÇOK GÜZEL BİR DİLEK"-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bunun üzerine "Başkanın da söylediği gibi, bence can alıcı cümle de o, "her yurttaşın annesini de alıp' ziyaret edebileceği bir cumhurbaşkanı istediler. Bence çok güzel bir öneri, çok güzel bir dilek, biz de bu dileği yerine getirmeye özen göstereceğiz" diye konuştu.

-BAHÇEDE FOTOĞRAF-

Öte yandan Kılıçdaroğlu'na binadan ayrılırken bir vatandaş, kendisiyle çekilmiş bir fotoğraf hediye etti. Kılıçdaroğlu da fotoğrafa ilişkin, "Bahçede çalışırken, genel başkan olmadan önce" dedi.

Günhan Soydan adlı vatandaş, söz konusu fotoğrafın 2008 yılında, Kılıçdaroğlu'nun Akyurt'ta bulunan evinin bahçesinde çekildiğini belirtti.

Fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun başında kasket olduğu görüldü.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Her Yurttaşın 'Annesini de Alı' Ziyaret Edebileceği Bir Cumhurbaşkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement