Kılıçdaroğlu, Kenan Işık ve Süleyman Seba'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Kenan Işık ve Süleyman Seba'yı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tiyatro sanatçısı Kenan Işık ile Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı tedavi gördükleri Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde ziyaret etti.

13.06.2014 18:24

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tiyatro sanatçısı Kenan Işık ile Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı tedavi gördükleri Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere, sanatçı, akademisyen, gazeteci, yazar ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Beşiktaş'taki Swissotel'de bir araya gelen Kılıçdaroğlu, ardından Işık ve Seba'nın yattığı hastaneye giderek, son durumları hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık yarım saat hastanede kalan Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Kenan Işık'ın doktoruyla görüştüğünü söyledi.

Işık'ın sağlık durumunun eskiye göre çok daha iyi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Bundan mutlu olduk. Süleyman Bey'i de ziyaret etme şansımız oldu. Onun da sağlığı iyi. Umarım kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar" dedi.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, "Kenan Bey'i nasıl gördünüz?" sorusuna da "Eskiye göre çok daha iyi olduğunu ifade etti doktor bey. Belki önümüzdeki süreç içerisinde Almanya'da ayrı bir tedavi görecek. Bu konuda çalışmalar devam ediyor" yanıtını verdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Kenan Işık ve Süleyman Seba'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement