Kılıçdaroğlu, AB ve Uluslararası İlişkiler Merkezinin Açılışında - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, AB ve Uluslararası İlişkiler Merkezinin Açılışında

Kılıçdaroğlu, AB ve Uluslararası İlişkiler Merkezinin Açılışında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Merkezinin açılışına katıldı.

06.11.2014 21:29  Güncelleme: 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Merkezi'nin açılışına katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, ressam ve fotoğraf sanatçısı Fikret Otyam'ın da konuk olarak aralarında bulunduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde kültür merkezinde Otyam'ın eserlerinin sergileneceğini vurguladı. CHP lideri, "Zaman zaman gelip, onun eserlerini, iç dünyasını izleyeceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu, " Türkiye'nin içinde bulunduğu şartları hepiniz biliyorsunuz. Bu nedenle Türkiye'ye karşı sorumluluğumuz var, çocuklarımıza karşı sorumluluğumuz var, torunlarımıza karşı sorumluluğumuz var, geçmişimize karşı sorumluluğumuz var. O sorumluluk bilinci içinde Türkiye'yi çağdaş uygarlığın bir parçası yapmak için elbirliğiyle mücadele edeceğiz. Mücadelemiz kutlu olsun" dedi.

Açılış törenine, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Münih'in eski Belediye Başkanı Christian Ude de katıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, AB ve Uluslararası İlişkiler Merkezinin Açılışında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement