Kilis'te Şüpheli Paketler Peş Peşe Patlatıldı - Son Dakika
Güncel

Kilis'te Şüpheli Paketler Peş Peşe Patlatıldı

Kilis\'te Şüpheli Paketler Peş Peşe Patlatıldı

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine şüpheli iki ayrı paketi fünye ile patlattı. Patlatılan paketlerden meyve suyu ve çöp çıktı.

17.10.2015 19:59  Güncelleme: 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine alarma geçti. Olay yerine çağrılan bomba imha ekipleri şüpheli iki ayrı paketi fünyeyle patlattı. Paketlerin birinden meyve suyu, diğerinden çöp çıktı.

ŞÜPHELİ PAKETTEN MEYVE SUYU VE ÇÖP ÇIKTI

155'e yapılan ihbarları seri bir şekilde değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilk önce İslahiye Caddesi 7 Aralık Üniversitesi'ne yakın yerde bir alışveriş merkezinin bulunduğu bölgede şüpheli paket görmesi üzerine durumu polise bildirdi. Polis, caddeyi trafiğe kapatarak şüpheli paketin bulunduğu bölgeye bomba imha uzmanı çağırdı. Fünye ile patlatılan şüpheli paketten meyve suyu çıktı.

VATANDAŞLAR RAHAT BİR NEFES ALDI

Aynı dakikalarda Cumhuriyet Caddesi Köprübaşı mevkiinde vatandaşların şüpheli bir paket gördüğünü bildirmesi üzerine bomba imha uzmanları gelerek fünye ile şüpheli paketi patlattı. Şüpheli paketten çöp çıkması üzerine vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

EMNİYET GÜÇLERİ ALARM DURUMUNDA

Öte yandan, Suriye'de yaşanan olaylar nedeniyle polis, il genelinde uygulamaları sıklaştırırken, Kilis başta olmak üzere sınır illerinde emniyet güçlerinin alarm durumunda olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kilis'te Şüpheli Paketler Peş Peşe Patlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement