Kilis'te Suriyeli Sığınmacılara Yardım - Son Dakika
Güncel

Kilis'te Suriyeli Sığınmacılara Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yardım dağıtımından detay İhtiyaç sahiplerinin yardım kutularını alması Kilis'te Suriyeli sığınmacılara yardım Hayat Yolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kiraladıkları evlerde barınan Suriyeli 320 aileye gıda yardımı yaptı Hayat Yolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince Kilis'te, kendi imkanlarıyla kiraladıkları evlerde barınan 320 Suriyeli aileye, gıda yardımında bulunuldu.

28.06.2016 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yardım dağıtımından detay

İhtiyaç sahiplerinin yardım kutularını alması Kilis'te Suriyeli sığınmacılara yardım

Hayat Yolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kiraladıkları evlerde barınan Suriyeli 320 aileye gıda yardımı yaptı

Hayat Yolu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince Kilis'te, kendi imkanlarıyla kiraladıkları evlerde barınan 320 Suriyeli aileye, gıda yardımında bulunuldu.

Derneğin Dış İlişkiler Sorumlusu İbrahim el-Nahar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyelilere sığınmacılara yönelik düzenlenen yardım kampanyalarının devam ettiğini belirtti.

Kilis'teki partner yardım kuruluşla yapılan çalışmayla, ramazanı zor şartlar altında geçirmek zorunda kalan Suriyeli ailelerin tespit edildiğini aktaran el-Nahar, bu kapsamda Mersin Aksaray, İstanbul, Konya'da başlattıkları kampanyadan 320 gıda kolisini Kilis'teki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

El-Nahar, bölgede bebek sayısının fazla olması nedeniyle, 6 bin 700 süt tozunun dağıtıldığını kaydederek, yardım kolileri içerisinde bir ailenin iki aylık ihtiyacı olan makarna, pirinç, bulgur, yağ, tuz ve şeker gibi temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kilis'te Suriyeli Sığınmacılara Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement