Kimlik Soran Polisi Şişledi - Son Dakika
Güncel

Kimlik Soran Polisi Şişledi

Kimlik Soran Polisi Şişledi

Adana'da, kendisine kimlik sorulan bir kişi sinirlenerek polisi kebap şişi ile şişledi.

26.10.2014 14:38  Güncelleme: 14:57

Adana'da kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kendisine kimlik sorarak üzerini aramak isteyen polise kebap şişi ile saldırdı. Olayda polis memuru Uğur Demirci, koltuk altından yaralanırken saldırgan kaçtıara karıştı.

ŞÜPHELENDİĞİ KİŞİYİ KONTROL ETMEK İSTEDİ

Olay, saat 12.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Kocavezir Metro Durağı çıkışında meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güven Tim'lerde görevli sivil polis memuru Uğur Demirci ve meslektaşı hareketlerinden şüphelendiği bir kişiyi kontrol etmek istedi. Kimlik sorarak üst araması yapmak isteyen polislere, şahıs üzerinde taşıdığı kebap şişiyle saldırdı. Demirci, sol koltuk altından aldığı şiş darbesiyle yaralanırken saldırgan kaçtı. Polislerin yardım istemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralı Demirci ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Polis ekipleri, eşkalini aldıkları saldırganın yakalanması için bölgeyi didik didik ararken, tedavi altına alınan Demirci'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kimlik Soran Polisi Şişledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement