Kiralık Dükkanda Antrenman Yaparak Avrupa Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Spor

Kiralık Dükkanda Antrenman Yaparak Avrupa Şampiyonu Oldu

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Arda Güngör, babasının bilardo oynaması için kiraladığı dükkanda antrenman yaparak, Avrupa'nın zirvesine çıktı.

08.05.2015 11:44  Güncelleme: 13:36

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Arda Güngör, babasının bilardo oynaması için kiraladığı dükkanda antrenman yaparak, Avrupa'nın zirvesine çıktı.Arda Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta Almanya'nın Brandenburg şehrinde düzenlenen 17 Yaş Altı Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'na yoğun tempoda çalışarak hazırlandığını ve 16 sporcuyu geçerek şampiyonluğa ulaştığını söyledi.

Bilardoya ilgisinin 4 yıl önce ortaya çıktığını anlatan Arda, "İlk aylar, ilçedeki bilardo salonlarına gidiyordum. İki yıl önce daha rahat bilardo oynamam için babam bir dükkan tuttu. Buraya bir bilardo masası aldık. Her gün burada bilardo oynadım. Babam da bilardo sporunu bildiği için bana sürekli destek oldu. Kendi imkanlarımla çalışarak Avrupa şampiyonu oldum" dedi.Arda Güngör, eylül ayında 21 Yaş Altı 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın düzenleneceğini dile getirerek, hazırlıklara ara vermeden başladığını kaydetti.

Bilardonun kendisinde tutku olduğunu dile getiren Güngör, " Türkiye'de ilerleyen yıllarda bilardo sporuna ilgi artacak. Bilardo sporunun gençlere, çocuklara ve büyüklere yediden yetmişe herkese çok ciddi anlamda iyi şeyler katacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

Kiralık Dükkanda Antrenman Yaparak Avrupa Şampiyonu Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kiralık Dükkanda Antrenman Yaparak Avrupa Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement