Kırcalı: "Birliğimize ve Kardeşliğimize Kastedenler Mutlaka Kaybedecek" - Son Dakika
Yerel

Kırcalı: "Birliğimize ve Kardeşliğimize Kastedenler Mutlaka Kaybedecek"

Kırcalı: "Birliğimize ve Kardeşliğimize Kastedenler Mutlaka Kaybedecek"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, “Rant kapıları bir bir kapananlar, Türkiye’nin büyümesini gelişmesini, ilerlemesini istemediler, tuzaklar kurdular.

26.10.2015 14:26

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, "Rant kapıları bir bir kapananlar, Türkiye'nin büyümesini gelişmesini, ilerlemesini istemediler, tuzaklar kurdular. Biz çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz. Birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize kastedenler mutlaka kaybedecek" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı beraberinde AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Bafra SKM Başkanı ve Ak Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu ve partililer ile birlikte Bafra Sebze ve Meyve Hali esnafı ile üreticileri ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada, "Siyaset sadece eleştiri değildir. Siyaset hakaret, karalama ve iftira değildir. Siyaset hizmettir. Milletimizin hizmetkarlığına talip olmaktır. Bu ülkenin mayasında vatan sevgisi, iman vardır. Partiler fanidir, ebedi olan vatanımızdır, devletimizdir, bayrağımızdır. AK Parti 13 yıllık iktidarında bu anlayış içerisinde oldu. Yaptıklarını anlattı, yapacaklarını söyledi. İlk günden itibaren bende bu anlayış ile hemşerilerimle birlikte oluyor, onlarla bu anlamda sohbet ediyorum. Hemşerilerimizde bu anlayışı destekliyor. Bu yolda ilerleyeceğiz. Bu yoldan ve anlayıştan sapmadan hemşerilerimizle beraber olacağız. Rant kapıları bir bir kapananlar, Türkiye'nin büyümesini gelişmesini, ilerlemesini istemediler, tuzaklar kurdular. Biz çıktığımız yoldan geri dönmeyeceğiz. Halkımız bize inandı, güvendi ve bağrından çıkan AK Parti kadrolarına destek verdi. Bu destek ile birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize kastedenler mutlaka kaybedecektir. Biz hizmetlerimizi ve yapacaklarımızı anlatmaya halkımızdan destek istemeye devam edeceğiz. Bugün de yapılan adalet sarayları ile gençlik ve spor yatırımlarımız hakkında bilgiler vermek istiyorum. 2003 yılı öncesine kadar adalet hizmetlerinin verildiği kapalı alan toplamı 569 bin 59 metrekareyken, yapımı tamamlanarak hizmete açılan 199 adliye sarayının toplam kapalı alanı 3 milyon metrekareye yaklaşmıştır. Halen 34 adliye sarayı inşaat aşamasındayken 53 adalet sarayının inşaat öncesi hazırlık çalışmaları sürdürülmektedir. Buların tamamlanması ile birlikte kapalı alan miktarı 6 milyon metrekareyi aşacaktır" diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını yapılan gençlik ve spor tesisleri hakkında da bilgi vererek şöyle tamamladı: "AK Parti iktidarında Spor tarihimizin en büyük spor hamlesini başlattık. 546 spor tesisimizin yapımı tamamlandı. 271 tesisimizin yatırımı devam ediyor. 65 tesisimiz ihale aşamasında ve 159 tesisin ise yer tahsisi ve ihale hazırlıkları devam ediyor. Toplamda 1041 tesise ulaşılacak. Proje maliyetleri: 3 milyar 32 milyon TL olan içinde Samsun stadımızın da bulunduğu 29 modern ve yüksek kapasiteli stadyum yapılıyor. Üniversite öğrencilerimiz için 165 yeni yurt açtık. Yapımı devam eden 266 yurt inşaatımızın tamamlanmasıyla elde edilecek 215 bin 259 yatak sayısı ile toplam yatak sayımız 604 bin 216'ya ulaşacaktır. Son 13 yılda 52 ilimize olimpik ve yarı olimpik standartlarda yüzme havuzu yaptık. 50 adet yüzme havuzu daha yapıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç Beye çok teşekkür ediyorum." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırcalı: 'Birliğimize ve Kardeşliğimize Kastedenler Mutlaka Kaybedecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement