Kırcami İmar Planı Askıya Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Kırcami İmar Planı Askıya Çıkıyor

Kırcami İmar Planı Askıya Çıkıyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaklaşık 30 yıldır imar bekleyen Kırcami bölgesine müjdeyi verdi.

03.02.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaklaşık 30 yıldır imar bekleyen Kırcami bölgesine müjdeyi verdi.

Muratpaşa Belediye Meclisi'nin 5 Kasım 2014 tarihinde yaptığı toplantıda kabul edilerek, Büyükşehir Meclisi'ne gönderilen Kırcami 1/1000'lik Uygulama İmar Planı, Muratpaşa Belediyesi'nce birkaç gün içinde askıya çıkarılacak.

Kırcami 1/1000'lik Uygulama İmar Planı'nı hazırlayıp, Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdiklerini ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Bugün itibarı ile tarafımıza gönderildi. 62 paftayı içeren plan, birkaç gün içinde belediyemizde askıya çıkarılacak. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nce de onaylanan planın kendilerine bugün itibarı ile ulaştığına dikkat çeken Başkan Uysal, "6-8 ay içerisinde parselasyon ve tapulama çalışmalarını tamamlamayı öngörüyoruz. Çözüm odaklı yönetim anlayışımızla, yılların sorunlarını çözüyoruz ve çözemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

BİR AY ASKIDA KALACAK

Doğuyaka, Topçular, Güzeloluk, Mehmetçik, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami ve Alan Mahalleleri'nin tamamını, Fener ve Çağlayan Mahalleleri'nin ise bir kısmını kapsayan Kırcami Bölgesi 1/1000'lik Uygulama İmar Planı, Muratpaşa Belediyesi'nde 1 ay askıda kalacağı belirtilirken, yapılması olası itirazların 1 ay sonra Muratpaşa Belediye Meclisi'nde görüşülerek karara bağlanacağı açıklandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırcami İmar Planı Askıya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement