Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda Seçim Zaferi Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda Seçim Zaferi Coşkusu

Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı\'nda Seçim Zaferi Coşkusu

Kırıkkale'de 7 Haziran seçiminde MHP'nin kazandığı 1 milletvekilini, yurt dışından gelen oylarla birlikte geri alan Ak Parti 3 milletvekili çıkarırken, seçmenleri Cumhuriyet Meydanı'nda baydram sevinci yaşadılar.

01.11.2015 23:34

Kırıkkale'de 7 Haziran seçiminde MHP'nin kazandığı 1 milletvekilini, yurt dışından gelen oylarla birlikte geri alan Ak Parti 3 milletvekili çıkarırken, seçmenleri Cumhuriyet Meydanı'nda baydram sevinci yaşadılar. Önce MHP, daha sonra ise AKP bayram yaşadı.

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, il başkanılğı binasından destek veren partililere teşekkür etti. Akçay, Türkiye ve Kırıkkale'nin istikrardan, birlik ve beraberlikten, dirlikten yana oy kullandığını belirtirken, "Ne kadar şükretsek azdır. Şu anda şükretme zamanıdır. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. Cumhuriyet Meydanı'nda AK Parti'nin sevinci nedeniyle Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir de birer konuşma yaparak hedeflerine ulaşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda Seçim Zaferi Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement