Kırıkkale'de Trafik Kazası: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Trafik Kazası: 5 Yaralı

Kırıkkale\'de Trafik Kazası: 5 Yaralı

Kırıkkale 'de meydana gelen trafik kazasında aralarında Tokat'ın Pazar İlçesi AK Parti İlçe Başkanı ve Üzümören Belediye Başkanı ile diğer partililerin bulunduğu 5 kişi yaralandı.

12.03.2013 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale 'de meydana gelen trafik kazasında aralarında Tokat'ın Pazar İlçesi AK Parti İlçe Başkanı ve Üzümören Belediye Başkanı ile diğer partililerin bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Edinilen Bilgiye göre, Tokat'tan Ankara'ya gitmekte olan Tokat'ın Pazar İlçesi'ne bağlı Üzümören Beldesi Belediye Başkanı Ali Çağlar'ın (49) makam otomobili, Kırıkkale-Ankara Karayolu'nun 14. kilometresindeki Irmak Beldesi çıkışında önce yol kenarındaki bariyerlere daha sonra ise orta refüje çarptı. Kazada sürücü belediye başkanı ile birlikte aynı otomobilde bulunan Tokat'ın Pazar İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Şen (56) ile Ahmet Demirel (51), Salih İlker (55) ve Hasan Eker (58) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı öğrenen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Tekin Akça, Hastane Yöneticisi Dr. Osman Acar ile diğer partililer hastaneye geldi.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir kazaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Tokat'tan grup toplantısına bir geçiş olacaktı. Yolda kaza yapmışlar. Şu an yaralılarımızla hastane yetkililerimiz ilgileniyor. Arkadaşlarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Hastane Başhekimi Dr. Tekin Akça, yaralılardan biri hariç diğerlerinin hayati tehlikelerinin bulunmadığını, bir hastada göğüste kaburga kırıkları ve diğer hastalarda da muhtelif yerlerinde kırıkların olduğunu, tedavilerin devam ettiğini ve hayati tehlikesi olan hastanın da bu tehlikeyi atlatacağını ümit ettiklerini ifade etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Trafik Kazası: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement