Kırka Bor İşçileri İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kırka Bor İşçileri İftarda Buluştu

Kırka Bor İşçileri İftarda Buluştu

Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor İşletme Müdürlüğünde çalışan işçiler, Eskişehir'de mesai arkadaşlarına bir iftar yemeği tertiplediler.

11.07.2014 11:45  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor İşletme Müdürlüğünde çalışan ve 2010 yılından sonra iş başı yapan işçiler, Eskişehir'de mesai arkadaşlarına bir iftar yemeği tertiplediler.

Çok sayıda çalışanın aileleri ile katıldığı yemeğe, Türkiye Maden İşçileri Sendikası'ndan Hasan Hüseyin Gürbüz, Türkiye Maden İş Kırka Şubesi Şube Başkanı Yılmaz Ayrancı ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Programın tertip ve düzenini sağlayan işçilerden Grup Sözcüsü Erhan Kenar, yemekten sonra bir konuşma yaptı. Kenar, konuşmasında "Her şeye ve herkese rağmen bu etkinliğimize katılarak, ramazan ayının manevi ikliminde bulunan, birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma duygularına katkı sağladınız. Bunun yanında iş yerinde sıfatımız, düşüncelerimiz, hayat tarzlarımız farklı, birbirimize zıt olsa da, konu, birlik beraberlik olunca, aynı iftar sofrasında buluşabileceğimizi, bireysel değil toplumsal düşünebileceğimizi herkese göstermiş oldunuz. Bugün burada, Ramazan ayının da desteğiyle oluşturmaya çalıştığımız birlik beraberlik atmosferinin, buradaki sinerjinin çalıştığımız iş yerimiz geneline de yayılmasını umut ediyoruz. Sizler de burada bulunarak, birlik beraberliğimize destek olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Emeğinize ve yüreğinize sağlık" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırka Bor İşçileri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement