Kırka'da Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kırka'da Kutlu Doğum Haftası

Kırka\'da Kutlu Doğum Haftası

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir Seyitgazi Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kırka beldesinde bir etkinlik düzenlendi.

20.04.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR (İHA) – Eskişehir Seyitgazi Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kırka beldesinde bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kırka Maden Camii Müezzini Mevlüt Kara gelen konuklara Kuran-ı Kerim okudu. Sivrihisar Müftüsü Ahmet Kardaş, konuklara göstermiş oldukları ilgiden teşekkür ederek, "Hz Muhammed (SAV) adı her dakika dünyada zikrediliyor. Hz Peygamber (SAV) o kadar samimi birisiydi ki kim bir davette bulunsa mutlaka davete icap ederdi. Kimsenin durumuna bakmaz küçümsemedi. Günümüzde bu durumlarda böyle bir samimiyetin azaldığını söyleyebiliriz. Hz Muhammed samimiyetini kendimize örnek almalıyız" dedi.

Seyitgazi Müftülüğü Kırka ilahi grubu okuduğu ilahilerle konuklara duygusal anlar yaşattı. Seyitgazi Müftüsü Yaşar Cengiz, Sivrihisar Müftüsü Ahmet Kardaş'a katılımlarından dolayı plaket takdim etti. Program sonrasında konuklara kırmızı gül, pide ve ayran ikram edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırka'da Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement