Kırklareli'de 730 Öğrenci Başarı Belgelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'de 730 Öğrenci Başarı Belgelerini Aldı

Kırklareli\'de 730 Öğrenci Başarı Belgelerini Aldı

Lüleburgaz'da "Yaz Geldi Yüz Haydi-Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" yaz etkinliğini başarı ile tamamlayan 730 öğrenci ve 10 yüzme öğretmenine başarı sertifikaları verildi.

23.08.2014 15:23  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 23 Haziran-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen "Yaz Geldi Yüz Haydi-Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" yaz etkinliğini başarı ile tamamlayan 730 öğrenci ve10 yüzme öğretmenine başarı sertifikaları teslim edildi.

Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi'nde gerçekleştirilen törene Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Reşide Candan, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Emin Halebak, Herkesin yaşamaktan mutlu olacağı bir Lüleburgaz'ı kurmak için bu tür etkinlikler yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini söyledi.

Biz Lüleburgaz'da kendi imkanlarımızla bu tür etkinlikler gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz diyen Belediye Başkanı Halebak, "2 yıldır "Yaz Geldi Yüz Haydi - Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" adı altında gerçekleştirdiğimiz etkinliğe yüzlerce çocuk katıldı. Almanya'dan getirilen havuzlarda hijyenik, sağlıklı ve yüzme öğretmenleri kontrolünde yüzmeyi öğrendiler. Yüzme havuzlarını, yaşamaktan mutluluk duyacağımız Lüleburgaz'ı kurmak için yaptık. Siz velilerimiz de bu mutluluğa katkıda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Halebak'ın konuşmasının ardından 730 öğrenci ve 10 yüzme öğretmenine başarı belgeleri taktim edildi. Belge tesliminin ardından öğrenciler, velileriyle birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli'de 730 Öğrenci Başarı Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement