Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli\'den Kısa Kısa

Tekerlekli sandalye yardımı.

21.07.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Tarlacı, ihtiyaç sahibi engelli kişilere tekerlekli sandalye yardımında bulunduklarını bildirdi.

Tarlacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak ihtiyaç sahibi kişilere yardımlarını sürdüklerini söyledi.

11 ihtiyaç sahibi vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulunduklarını belirten Tarlacı, talep olması halinde belediye meclisi kararı ile tekerlekli sandalye yardımında bulunabileceklerini ifade etti.

Tarlacı, depolarında kullanıma hazır 20'si manuel 1'i akülü tekerlekli sandalye bulunduğunu kaydetti.

- " Telafer'e El Uzat" yardım kampanyası

Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, "Telafer'e El Uzat" yardım kampanyasının sürdüğünü belirtti.

Altıntel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Irak'taki çatışmalar sonrası evlerini terk etmek zorunda kalanlara yardım için herkesin Türk Kızılayı'nca başlatılan kampanyasına destek olması gerektiğini söyledi.

Vatandaşları sağ duyulu olmaya davet eden Altıntel, "Binlerce insan mağdur ve bu mağduriyetin giderilebilmesi için ülkemizin her noktasında hayırseverlerin destekleri toplanıyor. Başlatılan kampanya Türkiye genelinde büyük ilgi görüyor. Kırklareli olarak da bu kampanyaya destek olmamız lazım. Vatandaşlarımızı sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Orada yaşayan kardeşlerimize daha fazla destek olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement