Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

AK Parti Babaeski İlçe Başkanlığı'nda görev dağılımı yapıldı.

27.11.2014 10:34

AK Parti Babaeski İlçe Başkanlığı'nda görev dağılımı yapıldı.

İlçe Başkanı Ali Gencal, parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yeni yönetim ile birlikte başarılı çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

Son derece güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını ifade eden Gencal, "Üyelerimize bize vermiş oldukları destek ve güvenden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde ilçemizde çok güzel hizmetler yaptık ve hep birlikte güzel başarılara imza attık. Yeni dönemde de ilçemizdeki eksikleri tespit edip, güzel projelere imza atacağız" diye konuştu.

Gencal, görev yapılan görev dağılımında Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına Altuğ Tezgel, Teşkilat Başkanlığına Cengiz Demircan, Seçim İşleri Başkanlığına Melis Sezer, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Kadir Tolga Soylu, Dış İlişkiler Başkanlığına Tarık Akın, Sosyal İşler Başkanlığına Murat Demir, Yerel Yönetimler Başkanlığına Özkan Akdağ'ın getirildiğini kaydetti.

Babaeski Yağlı Tohumlar Kooperatifinde ilk toplantı

Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mülayim Güler, kooperatif binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, güzel bir seçim süreci yaşadıklarını söyledi.

Babaeski'de tarımın gelişmesi ve çiftçilerin daha modern ve kaliteli üretim yapması için çalışacaklarını ifade eden Güler, Babaeski Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.

Güler, kooperatif olarak çiftçiler ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirtti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement