Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, Babaeski ilçesinde dernek üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

27.05.2015 13:08

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, Babaeski ilçesinde dernek üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

Babaeski öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, TEMAD Genel Başkan Yardımcısı Sami Başkaya, Babaeski Temsilcisi Emekli Astsubay İhsan Bektaş ve dernek üyeleri katıldı.

Keser, toplantıda yaptığı konuşmada, Genel Merkez Yönetim Kurulu'nca TEMAD Babaeski temsilciliği açılmasına karar verildiğini söyledi.

TEMAD'ın en başarılı sivil toplum örgütü olduğunu belirten Keser, 81 il ve ilçelerinde şube ile temsilcilik kurmak istediklerini ifade etti.

Çalışmaların tamamlanmasıyla Babaeski ilçesinde de en kısa sürede temsilcilik kurulacağını anlatan Keser, hayırlı olması temennisinde bulundu.

- Kırklareli Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu toplantısı

Kırklareli Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi.

Kırklareli Ziraat Odası Başkanı Ekrem Şaylan başkanlığında Babaeski Ziraat Odası'nda düzenlenen toplantıya, Babaeski, Vize ve Lüleburgaz ziraat odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Şaylan, burada yaptığı konuşmada, Babaeski ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alım merkezinin kurulması gerektiğini söyledi.

TMO'nun çiftçiler açısında büyük öneme sahip olduğunu belirten Şaylan, fiyat dengesinin sağlanmasında önemli rol oynadığını kaydetti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement