Kırsal Mahallelere Ekipman Desteği Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Kırsal Mahallelere Ekipman Desteği Sürüyor

Kırsal Mahallelere Ekipman Desteği Sürüyor

'Ekipman Destekleme' projesi kapsamında, ilçedeki 64 kırsal mahalleye Salça Çekme Makinalarının teslimat ve montaj işlemlerinin büyük ölçüde gerçekleştirildiğini duyurdu.

30.08.2016 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Modern Kent Karacabey' hedefleri doğrultusunda merkez-kırsal ayırt etmeksizin, bütünüyle yatırım hamlesi başlatan Karacabey Belediyesi; kırsal mahallelere desteğini hız kesmeden sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği ile ortaklaşa yürürlüğe konulan 'Ekipman Destekleme' projesi kapsamında, ilçedeki 64 kırsal mahalleye Salça Çekme Makinalarının teslimat ve montaj işlemlerinin büyük ölçüde gerçekleştirildiğini duyurdu.

Kırsal mahallelerde çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin, bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmaları adına geliştirdikleri projelerin hayata geçirilme çalışmalarını, kararlılıkla sürdürdüklerine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, şu ana kadar ekiplerin kırsal mahallelerin önemli bir bölümünde salça makinalarının teslim ve montaj çalışmalarının gerçekleştirildiğini açıkladı.

Hedefimiz; Kırsal Mahallelerde İstihdam Yaratmak, Göçü Tersine Çevirmek

Karacabey'in sürekli büyüyen bir kent haline geldiğini anımsatan Başkan Özkan; "Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı, tüm kırsal mahalleleri kapsayacak şekilde genişletip kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Şüphesiz, ilçemiz tarım ve hayvancılığı merkezi olduğu kadar, tarıma dayalı sanayinin de başkenti konumunda. Sürekli büyüyen ve sanayi yatırımlarının gözdesi olan Karacabey'imizdeki kırsal mahallelerde, çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmalarına, ülke genelinde yaşayan 'Köyden Kente Göç' olgusunun tersine çevrilme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Hedefimiz, 85 mahallesi ile birlikte topyekûn kalkınmış modern ve müreffeh bir kent... Bu hedefimize de planladığımız şekilde kararlılıkla ilerliyoruz" şeklinde konuşurken, salça makinalarının teslimat töreninde AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol'un yanı sıra muhtarlar da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırsal Mahallelere Ekipman Desteği Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement