Kırşehir'de Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'de Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Kırşehir Valiliğinin başlattığı "Bayır-Bucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası" kapsamında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırşehir Şubesi ve AK Parti İl Başkanlığı'nın topladığı bir kamyon ve tır dolusu yiyecek, giyecek ve kışlık malzeme bölgeye gönderildi.

23.01.2016 12:40

Kırşehir Valiliğinin başlattığı "Bayır- Bucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası" kapsamında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırşehir Şubesi ve AK Parti İl Başkanlığı'nın topladığı bir kamyon ve tır dolusu yiyecek, giyecek ve kışlık malzeme bölgeye gönderildi.

İl Başkanı Mustafa Kendirli, Cacabey Meydanı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Bayırbucak Türkmenleri için Kırşehir'de başlattıkları kampanyanın 10 gün sürdüğünü belirtti.

Yardımları genel merkezin gönderdiği tırla yola çıkardıklarını ifade eden Kendirli, şunları söyledi:

"Türkmen kardeşlerimiz katliamın eşiğinde hayatlarını devam ettirmeye çalışıyorlar. Onlar zor durumdayken bizler rahat olamayız. Gösterdikleri ilgi ve yardımdan dolayı Kırşehir halkına teşekkür ediyoruz. Her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. Gönderdiğimiz tırda kuru gıda, giysi ve kışlık malzemeler var. Topladığımız bu yardımlarla Kırşehir Valiliğimizin kampanyasına da katkı sunduk."

TEMAD Kırşehir Şubesinin, Valiliğin kampanyasını bir sosyal paylaşım sitesinden duyurmasının ardından derneğin Ankara'daki üyelerinin topladığı yorgan, battaniye, giysi ve yiyecek malzemeleri de kamyonla Kırşehir'e getirildi.

Yardım kamyonu törenin ardından bölgeye uğurlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement