Kırşehir'de Bayram Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de Bayram Tedbirleri

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklama ile bayram öncesi, bayram süresi ve bayram sonrası alınan tedbirleri kamuoyuyla paylaştı.

19.09.2015 11:45

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklama ile bayram öncesi, bayram süresi ve bayram sonrası alınan tedbirleri kamuoyuyla paylaştı.

Yapılan yazılı açıklamda, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir Kurban Bayramı geçirmeleri için gerekli tedbirlerin alındığı bildirilirken, Kırşehir- Kayseri ve Kırşehir- Kırıkkale karayolunda görev yapacak 6 ekibin gerekli denetimleri yapacağı ifade edildi.

Kent merkezinde de bayram namazı ve ziyaretler için güvenlik tedbirlerinin artırıldığına dikkat çekilen açıklama, şöyle devam etti:

"Ankara, Lise, Terme caddeleri, Uzun Çarşı civarında ve Otagar da ikişerli gruplar halinde toplam 15 yaya devriye ekibi görevlendirilmiştir. Bayram süresince Bağbaşı, Kümbetaltı, Aşıkpaşa mezarlıkları ve Şehitlik'te yaya devriyeler tarafından kontrol altında tutulacak, ziyaretlerin huzur ve sükun içerisinde geçirilmesi sağlanacaktır. Trafik düzenini ve kontrolünü sağlamak adına Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimiz 9 ayrı ekiple görev yürütülecektir"

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de Bayram Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement