Kitap Dostluğu Kulübü'nden Başkan Şenol'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kitap Dostluğu Kulübü'nden Başkan Şenol'a Ziyaret

Kitap Dostluğu Kulübü\'nden Başkan Şenol\'a Ziyaret

Kitap Dostluğu Kulübü üyeleri, Gaziemir Belediye Başkanı Şenol'u ziyaret ederek, kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

11.03.2013 14:38  Güncelleme: 14:44

Kitap Dostluğu Kulübü üyeleri, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u makamında ziyaret ederek, kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Kitap Dostluğu Kulübü'nün üyeleri, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'u makamında ziyaret ederek kulüplerine verdikleri destek için teşekkür ettiler. 2010 yılında yola çıkan ve bugüne kadar 60 bin kitap toplayarak 30 okula kütüphane kazandıran Kitap Dostluğu Kulübü kurucusu Dilek Özcan ve kulüp üyeleri, Başkan Şenol'a plaket sundu. Özcan, "Mutlu yarınlar için okumayan çocuk kalmasın" sloganıyla yola çıktıklarını belirtti,

bugüne kadar 60 bin kitap toplayıp Türkiye'nin dört bir yanındaki, kütüphanesi olmayan 30 okula gönderdiklerini söyledi.

Gaziemir'de eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına 61 öğretmenle, 2 bin 200 öğrenciye hizmet veren ve İzmir'in en büyük dershanesi unvanını taşıyan Gaziemir Gençlik Eğitim Merkezi'ni (GAZİGEM) kurduğunu söyleyen Başkan Şenol, "Teknoloji çağında yetişen çocukların bilgisayar bağımlısı olmasının önüne geçmeliyiz. Onları sosyal faaliyetlerle hayatın içine çekmeliyiz.

Biz 59 farklı branşta ücretsiz verdiğimiz kurslarla herkesi sosyalleştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kitap Dostluğu Kulübü'nden Başkan Şenol'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement