Kitap Okuma Yarışmasında Pazarlar Ortaokulunun Başarısı - Son Dakika
Yerel

Kitap Okuma Yarışmasında Pazarlar Ortaokulunun Başarısı

Kitap Okuma Yarışmasında Pazarlar Ortaokulunun Başarısı

Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile bu yıl ikincisini düzenlenen “Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Ödüllü Kitap Okuma” Yarışmasında Pazarlar Ortaokulundan bir öğrenci dereceye girdi.

01.06.2016 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile bu yıl ikincisini düzenlenen "Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Ödüllü Kitap Okuma" Yarışmasında Pazarlar Ortaokulundan bir öğrenci dereceye girdi.

Her üç kategoride 43 er, toplamda 129 bisiklet ve her üç kategorinin ilk üç derecesine altın ödülü verildiği Kitap Okuma Yarışmasında 7. 8. sınıflar kategorisinde Pazarlar Ortaokulundan Kübra Akdemir dereceye girerek bisiklet ödülü aldı.

Bu konuda bilgi veren Pazarlar Ortaokulu Müdürü Muhammet Eşref Uzun, " Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi ve Kütahya Belediyesi iş birliği Kütahya genelinde düzenlemiş olduğu kitap okuma yarışmasında 7. ve 8. sınıflar kategorisinde okulumuz 7. sınıf öğrencisi Kübra Akdemir dereceye girerek bisiklet ödülünü almıştır. Kütahya'nın küçük ilçeleri içerisinde ödül alabilen tek ilçe Pazarlar olmuştur. Okulumuzun bu başarısında emeği geçen okul idaresine okulumuz Türkçe öğretmenlerine öğrencimize ve ailesine teşekkür eder; başarılarının devamını dileriz" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kitap Okuma Yarışmasında Pazarlar Ortaokulunun Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement