Kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sahte şeyh Eyüp Şağban'a eşi boşanma davası açtı - Son Dakika
Güncel

Kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sahte şeyh Eyüp Şağban'a eşi boşanma davası açtı

Sakarya'da, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sahte şeyh Eyüp Fatih Şağban'ın eşi Ümran Şağban, tutuklanma kararının ardından eşine boşanma davası açtı.

02.10.2020 17:28  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da "Fatih Nurullah" adıyla bilinen sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban'ın 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüş ve olay sonrası Fatih Nurullah tutuklanmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan skandal olayın yankıları sürerken, sahte şeyhe bir darbe de eşinden geldi.

BOŞANMA DAVASI AÇILDI

Eyüp Fatih Şağban'ın eşi Ümran Şağban, tutuklanma kararının ardından eşine boşanma davası açtı. Aileye yakın kaynaklardan öğrenildiğine göre Ümran Şağban dava için başvuru yaptı.1987 yılında evlenen çiftin 4 çocuğu olduğu belirtiliyor.

NE OLMUŞTU?

Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Kuzuluk Mahallesi'nde yaşayan sahte şeyh Fatih Nurullah, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmıştı. Olaydan sonra Nurullah ile mağdur çocuğun babası arasında gerçekleşen görüşmenin kaydı sosyal medya üzerinden kamuoyuna yansıdı. Ses kaydında Fatih Nurullah, çocuğa yaptığı istismarı itiraf etmiş ve olayın duyulmaması için babayı ikna etmeye çalışmıştı. Kızın babası F.A., Fatih Nurullah'tan şikayetçi olunca tarikat üyelerinin saldırısına uğramıştı.

Kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sahte şeyh Eyüp Şağban\'a eşi boşanma davası açtı

Son Dakika Güncel Kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sahte şeyh Eyüp Şağban'a eşi boşanma davası açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • fırat yılmaz: inşallah uydurmadır ya 10 52 Yanıtla
    PuSu: HEE UYDURMA GOMONİST OYUNLAR BUNLAR HEP 24 4
  • batur: bunlar olduğu sürece bu ülkeden bir cacık olmaz 46 4 Yanıtla
  • TÜRK: KAPATIN ŞU REZİL TARİKAT YUVALARINI 14 7 Yanıtla
    Azıcık Mantık: Senin dediğin bu mantıkla bi yerdeki hatayı bütün hepsine mi yansıtmak gerekiyor? Elbette bu adamın yaptığı iğrençlik ve onu savunmuyorum, bunun gibiler dinimize zarar veriyor ama bunu tüm tarikat ve cemaatlere maletmek haksızlık olur. Asker le polis darbe yapmaya çalıştı hatta eskiden de yapmışlardı ee kapatalım mı bu kurumları! 0 1
  • MRS GÖZCÜ: Bu ülkenin başına gelmiş en büyük bela bunlar.Sırf siyasi oyunları için , koltuk sevdaları için bunları ülkeye musallat eden herkes yerin dibine batsın.Ne faydaları görülmüş bu zamana kadar.Hep sıkıntı hep sıkıntı.. 0 0 Yanıtla

Advertisement