Kızılay'dan Bronz Madalya ve Berat Belgesi - Son Dakika
Yerel

Kızılay'dan Bronz Madalya ve Berat Belgesi

Kızılay\'dan Bronz Madalya ve Berat Belgesi

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yaşayan Paşahan İşler isimli vatandaş, Türk Kızılay’ına sürekli verdiği kan bağışı nedeniyle bronz madalya ve berat belgesi ile ödüllendirildi.

01.08.2016 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Paşahan İşler isimli vatandaş, Türk Kızılay'ına sürekli verdiği kan bağışı nedeniyle bronz madalya ve berat belgesi ile ödüllendirildi.

Türk Kızılay'ı, düzenli kan bağışı yapan vatandaşlara bronz, gümüş ve altın madalya takdim ediyor. Ahlat'ta ikamet eden ve düzenli kan bağışı yapan Paşahan İşler'e Türk Kızılay'ı yetkilileri tarafından bronz madalya ile berat belgesi takdim edildi. Büyük bir yardımseverlik ve sosyal sorumluluk örneği göstererek, hiçbir karşılık beklemeksizin ihtiyacı olan insanların kullanımı amacıyla 10 ünite kan bağışlayan Paşahan İşler, Türk Kızılay'ının seçkin bağışçıları arasına katıldı. Örnek davranışı dolayısıyla İşler'e, Türk Kızılay'ının kan bağışçıları için hazırladığı bronz madalya ve berat belgesi verildi.

Konu hakkında açıklama yapan Paşahan İşler, öncelikle yapmış olduğu kan bağışları ile 9 kişinin hayatının kurtulmaya vesile olduğu için çok büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu belirterek, " Kızılay'a düzenli olarak kan bağışı veriyorum. Hem sağlık açısından hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkımız oluyor. Bu çok güzel bir duygu, aynı zamanda sevaptır. Düzenli olarak kan bağışı yaptığım için Kızılay tarafından bronz madalya ve berat belgesi verildi. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Türk Kızılay'ını da başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

Kızılay Ahlat Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Refa Gökbulak ise, ihtiyaç halinde insanların bir ünite kan bulabilmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirterek, "Bir ünite kanla üç farklı canın kurtuluşuna vesile olunabiliyor. Kan bağışı konusunda herkesin duyarlı olması gerekiyor. Türk Kızılay'ına bu konuda çok büyük bir görev düşerken, kentin dinamiklerinin de kan bağışı kampanyalarına destek vermesi gerekiyor. İlçemizde de kan bağışına yoğun ilgi var. Duyarlı vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Paşahan İşler de bu konuda en fazla kan veren duyarlı bir vatandaşımızdır. Duyarlılığına Kızılay olarak kendilerine bronz madalya takdim edildi. Bizlerde Kızılay Ahlat Şubesi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah sağlıklı uzun ömürler versin" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'dan Bronz Madalya ve Berat Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement