Kızılay Edirne Şubesi 56 Bin Dolara 2 'Gezi' Teknesi Satın Aldı - Son Dakika
Güncel

Kızılay Edirne Şubesi 56 Bin Dolara 2 'Gezi' Teknesi Satın Aldı

Kızılay Edirne Şubesi 56 Bin Dolara 2 \'Gezi\' Teknesi Satın Aldı

Türk Kızılayı Edirne Şubesi, olası sel felaketlerinde mahsur kalanları kurtarmak, doğal afetler ve kazalar dışında kentin tanıtımı içinde kullanılması amacıyla 12'şer kişilik 2 tekne satın aldığını açıkladı.

03.02.2016 18:13

Türk Kızılayı Edirne Şubesi, olası sel felaketlerinde mahsur kalanları kurtarmak, doğal afetler ve kazalar dışında kentin tanıtımı içinde kullanılması amacıyla

12'şer kişilik 2 tekne satın aldığını açıkladı. Yaklaşık 56 bin dolara mal olduğu öne sürülen teknelerin Nisan ayında Meriç nehri üzerinde faaliyete geçeceği bildirildi.

Türk Kızılayı Edirne Şubesi, 12 kişi kapasiteli 2 tekne satın aldığını duyurdu. Teknelerin öncelikle olası sel felaketlerinde mahsur kalanları kurtarmak, her an ulaşımın sağlanabilmesi ve ihtiyaç duyulması halinde arama kurtarma hizmetlerinde de kullanılacağı belirtildi. Doğal afetler ve kazalar dışında Edirne'nin tanıtımında da kullanacak olan teknelerin maliyeti açıklanmazken yaklaşık 56 bin dolara alındığı öne sürüldü.

Kızılay Edirne Şubesi açıklamasında 'gezi teknesi olarak kullanmak üzere' alındığını ifade ederek, teknelerin 12'şer kişilik olduğunu ve Nisan-Mayıs aylarında Meriç nehri üzerinde faaliyete başlayacağını ifade etti. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılay Edirne Şubesi 56 Bin Dolara 2 'Gezi' Teknesi Satın Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement