Kızılay Taşköprü'de İftar Verdi - Son Dakika
Güncel

Kızılay Taşköprü'de İftar Verdi

Kızılay Taşköprü\'de İftar Verdi

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, kurumlarının milletinden aldığı güçle milletine hizmet etmeye devam ettiğini kaydederek, “Olayların hepsine Türk Kızılay’ı olarak milletimizin merhamet elini ulaştırmaya gayret ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

09.07.2015 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, kurumlarının milletinden aldığı güçle milletine hizmet etmeye devam ettiğini kaydederek, "Olayların hepsine Türk Kızılay'ı olarak milletimizin merhamet elini ulaştırmaya gayret ediyoruz ve edeceğiz" dedi.

Türk Kızılay'ı Adana Şubesi tarafından Seyhan Nehri üzerindeki tarihi Taşköprü'de iftar verdi. Burada konuşan Akar, iftara katılan vatandaşların Ramazan'ını tebrik ederek, "Türk Kızılay'ı milletinden aldığı güçle milletine hizmet etmeye devam ediyor. Bugün geldiğimiz vaziyette ülkemize olan olayların hepsine Türk Kızılay'ı olarak milletimizin merhamet elini ulaştırmaya gayret ediyoruz ve edeceğiz" dedi.

Adana Valisi Mustafa Büyük ise ramazanın son günlerinde tarihi bir mekanda toplumun her kesimi ile beraberce iftar yaptıklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek de tarihi Taşköprü'nün kentin simgesi olduğunu hatırlatarak, burada vatandaşlarla bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise iftara katılanlara teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızılay Taşköprü'de İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement