Kızılay Yetimlerin Yüzünü Güldürüyor - Son Dakika
Yerel

Kızılay Yetimlerin Yüzünü Güldürüyor

Kızılay Yetimlerin Yüzünü Güldürüyor

Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Yetimleri Giydirme Etkinliği”ni bu yıl da sürdürerek Ramazan Bayramı öncesi yetimlerin yüzünü güldürdü.

05.07.2015 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Adana Şubesi'nin geleneksel olarak düzenlediği "Yetimleri Giydirme Etkinliği"ni bu yıl da sürdürerek Ramazan Bayramı öncesi yetimlerin yüzünü güldürdü.

Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte "Kara gün dostu" Kızılay'ın şefkatli eli bu kez yetim çocuklara uzandı. Düzenlenen etkinliğe Adana Vali Yardımcısı Kadir Okatan, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı,Kızılay yönetim kurulu üyeleri Niyazi Çetinkaya,Şaban Üçgül, Neşat Karaca, ADYAR Yetim Komisyonu Başkanı İlhan Geyik, katıldı.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, yardım malzemeleri dağıtımından önce yaptığı konuşmada, "Biz birer iyilik kervanıyız. Yükümüz sevgi, bu mübarek Ramazan ayında gönüllerde kandil yakmaya geldik. Bugün yetimleri yetiştiren vefakar annelerin ellerinden, yetimlerin gözlerinden öpmeye geldik. Yüreklerinde kandil yakmaya geldik.Geleneksel olarak yetim giydirme etkinliğimiz bu yıl dünya yetimler gününe geldi. Tüm yetimlerin bu gününü kutluyorum. Sizler milletimize emanetsiniz. Kızılay savaşta barışta doğal afetlerde her zaman herkesin yanındadır. Bugün yetim evlatlarımızın bir nebze olsun yüzlerini güldüre bildiysek ne mutlu bize" dedi.

Adana Vali Yardımcısı Kadir Okatan ise "Türk Kızılayı dünyanın her köşesinde ihtiyaç sahiplerine yardımlarını esirgemiyor. Elinin ulaşabildiği her yere yardım elini uzatıyor. O nedenle böyle anlamlı bir günde Türk Kızılayı Adana Şubesi'ni takdirle izliyorum. Nerede sosyal sorumluluk projesi varsa, nerede paylaşılacak güzellikler varsa Türk Kızılayı Adana Şubesi, çalışanlarıyla birlikte orada. Bu yönleriyle artık bir marka olmuş durumdalar" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yetim çocuklar ve ailelerine erzak ve giyim paketi yardımında bulunuldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Yetimlerin Yüzünü Güldürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement